Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

4261
Sdílejte

VYJÍMEJTE SI POCHOUTKY

Bohužel, nemůžete jíst hamburgery a čokoládu a očekávat, že zhubnete. To ovšem neznamená, že musíte zcela vyloučit všechny potraviny, které vám přinášejí potěšení. Zvažte, na co máte opravdu chuť a jestli to stojí za to, abyste dostali kalorie. Když to uděláte, ujistěte se, že si vychutnáte každé sousto. Frekvence závisí na cílech, které jste si stanovili při hubnutí.

Některým ženám stačí 100-150-kalorická svačinka denně, zatímco jiné se spokojí s tím, že ji snědí 2-3krát týdně. Pokud jde o alkohol, měli byste si stanovit limity a nepřekročit 2-4 sklenice vína týdně. Nezapomeňte také, že pokud se rozhodnete jídlo doplnit sklenkou vína nebo pokud si dáte nápoj, nemůžete si týž den dát dezert.

Po čtyřicítce je obtížné zhubnout jen pomocí správné stravy a to kvůli nerovnováze některých hormonů souvisejících se spalováním kalorií (testosteronu). Snažte se denně 30 minut cvičit. Pro udržení nebo zvýšení svalové hmoty a spálení většího množství kalorií je ideální 4-5 hodin cvičení týdně.

POZNEJTE SE A BUĎTE ÚPŘIMNÍ

To, že je vám více než 40 let, neznamená, že musíte vyřadit všechny potraviny, které máte rádi, pokud se neprokáže, že jsou překážkou při hubnutí. Pokud vás například každé snězení kousku čokolády vede k tomu, že sníte veškerou čokoládu, měli byste se jí vyhýbat.

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Co musíte udělat, aby vaše tělo přestalo tuk ukládat a začalo ho spalovat

Další články