Konečně nápoj na ploché břicho ! Pijte jej 4 dny a zhubněte v pase 10 cm

4525
Sdílejte

Chodíte svědomitě cvičit s vidinou postavy tvaru přesýpacích hodin, ale štíhlý pas stále nikde? Vyzkoušela jste téměř každý džus, dietu i cvičení na světě, abyste získala záviděníhodný útlý pas?

Dokonce jste se tajně modlila, aby existoval rychlý způsob zhubnutí nadbytečného špeku? Přestaňte si dělat starosti, voda Sassy je odpovědí na vaše modlitby!

Výživová specialistka Cynthia Sassová vytvořila tuto klíčovou ingredienci pro ploché břicho, „Sassy Water“. Tento lahodný zázračný nápoj pojmenovala po sobě. Voda Sassy je mocný nápoj, který osvěžuje, revitalizuje a obsahuje nízké množství kalorií, pomáhá proti nadýmání, podporuje správnou peristaltiku střev a normální funkci zažívacího ústrojí.

Pokračování na další straně

Koncept vody Sassy vychází ze skutečnosti, že člověk musí vypít nejméně 8 sklenic vody denně, aby jeho tělo fungovalo správně. Toto množství představuje průměrnou potřebu vody a může se lišit člověk od člověka v závislosti na množství konzumovaného jídla, stavbě těla a tělesné aktivitě.

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články