Křečové žíly: Přírodní léčba pomocí 3 složek!

5970
Sdílejte

Díky vitamínům skupiny B, minerálům a vláknině je mrkev jednou z nejzdravějších druhů zeleniny, které můžete přidat do svého jídelníčku. Když je uvaříte a rozmačkáte, snadno je použijete jako tělové mléko, které zajistí lokální účinky.

Mnohé účinné látky v mrkvi se používají pro zpevňující kúry, protože zlepšují pružnost pokožky a zabraňují jejímu ochabování. Mrkev také skvěle doplňuje jiná ošetření křečových žil, neboť podporuje krevní oběh a snižuje zánět.

A nakonec zde máme známý jablečný ocet, výživnou, omlazující a silnou potravinu s protizánětlivými látkami, které jsou vynikající právě při této léčbě. Přímá aplikace jablečného octa zmenšuje velikost postižených žil a poskytuje úlevu od tlaku a tíhy.

Jak si připravit recept s aloe vera, mrkví a jablečným octem?

Spojení těchto tří složek do jednoho receptu je jednoduché a nezabere moc času. Než začnete, měli byste však vědět, že tento výrobek sám o sobě vaše problémy nevyřeší.

Přestože jeho důsledné používání zlepší váš krevní oběh a stav vašich žil, musíte jej doplnit dobrou stravou a pravidelným cvičením, abyste dosáhli požadovaných výsledků.

Kam dál?

Jak zjistíte, že máte ve střevech parazity – SOS příznaky!

Tento seznam 8 nejběžnějších kousnutí hmyzem vám pomůže rozpoznat co vás kouslo

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Další články