Křečové žíly: Přírodní léčba pomocí 3 složek!

5972
Sdílejte

Dobrou zprávou je, že v současnosti je k dispozici řada léčebných postupů, které křečové žíly do značné míry redukují, a co je nejlepší, nemusíte na ně utratit spoustu peněz.

S několika přírodními složkami lze realizovat několik velmi účinných a úsporných řešení. Dnes se s vámi chceme podělit o recept na domácí a přírodní léčbu křečových žil, která obsahuje aloe vera, mrkev a jablečný ocet a má vynikající výsledky. Vyzkoušejte ho!

Jaké jsou výhody této přírodní léčby křečových žil?

Kombinace aloe, mrkve a jablečného octa pomáhá zmírňovat zánět a snižovat výskyt křečových žil. Tuto kúru aplikujte lokálně a denně, abyste dosáhli lepšího krevního oběhu a snížili bolest.

Gel z aloe vera, který je jednou z hlavních složek, je v kosmetickém průmyslu dobře známý pro své bohaté výživové vlastnosti a hydratační schopnosti. Má také protizánětlivé a vazodilatační účinky, které zmenší velikost nemocných žil a podpoří lepší krevní oběh.

Zaručuje také značné množství antioxidantů a vody pro snadnou aplikaci bez poškození pokožky. Mrkev je vynikajícím zdrojem betakarotenu, antioxidantu, který zabraňuje předčasnému stárnutí a bojuje proti změně barvy pokožky.

Kam dál?

Jak zjistíte, že máte ve střevech parazity – SOS příznaky!

Tento seznam 8 nejběžnějších kousnutí hmyzem vám pomůže rozpoznat co vás kouslo

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Další články