Překvapivé odhalení expertů: Jezte tuto zeleninu, snižuje riziko nákazy koronavirem !

2592
Sdílejte

Nový virus SARS-CoV-2 nadále přitahuje pozornost expertů z celého světa a je předmětem výzkumu virologů, lékařů a hygieniků. Odborníci z francouzské univerzity v Montpellier ve své studii zkoumali souvislost mezi konzumací jednotlivých potravin a šířením nového koronaviru.

Ve své závěrečné zprávě doporučují zařadit do jídelníčku zeleninu a mléčné výrobky, kterými si podporovaly imunitu vůči sezónním onemocněním už naši předkové.

Nový koronavirus zůstává v centru pozornosti vědců z celého světa, kteří zkoumají jeho chování a mutace nebo jejich zaměstnává hledání účinné vakcíny. Stal se i předmětem studie vědců z Francie z univerzity v Montpellier, kteří však ve svém výzkumu pozorovali souvislost mezi konzumací jednotlivých potravin a výskytem onemocnění COVID-19.

Kam dál?

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

V Česku je první dětská oběť černého kašle : Zemřelo několikatýdenní miminko

Další články