Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

1331
Sdílejte

Blíženci se umí dokonale přizpůsobit každé situaci, což je vlastnost, kterou by chtěl mít každý. Umí z každých okolností vytěžit maximum a jsou bezproblémoví a příjemní společníci jak v práci, tak v soukromí. Jejich symbolem je lehkonohý a nestálý motýl.

Raci dávají velký důraz na rodinu, domov a blízké, které vždy brání a nikdy neopouští. City dává najevo spíše činy než slovy. Duchovním zvířetem Raka je plachý los, který si také jen tak někoho nepustí k tělu.

Lvi oslňují okolí svou přirozenou autoritou a hrdostí. Jsou jako stvořeni pro život v záři reflektorů. Snadno strhávají ostatní, aby je následovali, a stávají se přirozenými vůdci. Symbolem Lvů je okázalý a majestátní páv.

Panny vynikají pečlivostí a smyslem pro pořádek a organizaci, i když někdy bývají na sebe příliš přísní. Jsou to ti, za kterými všichni jdou s neřešitelnými problémy, protože Panny si vždy vědí rady. Jejich duchovním zvířetem je vynalézavá a tichá veverka.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články