Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

1299
Sdílejte
Zodiac signs inside of circle astrology and horoscopes concept

Každé astrologické znamení má určité charakteristické osobnostní rysy, které mohou být pozitivní, negativní či neutrální.

Podle data narození a postavení nebeských těles v momentě našeho příchodu na svět se dá určit, v čem jsme silní a jaké je naše „zvířecí já“, tedy zvíře, které nejlépe vystihuje naši povahu.

Berani jsou známí svou nezlomnou vůlí a odhodláním. Nenechají se ničím zastavit a jdou tvrdohlavě za svým cílem, dokud ho nedosáhnou. Berani mají také skvělé načasování. Jejich symbolickým zvířetem je rychlonohá gazela, která také neúnavně uniká predátorům a bojuje do posledního dechu.

Pro Býky je typická spolehlivost a věrnost. I když vás všichni opustí, Býk zůstane vždy po vašem boku. Dlouho dokáže chovat zášť, ale než k tomu dojde, můžete se na něj vždy spolehnout. Býkovo duchovní zvíře je medvěd – vždy brání své nejbližší a v ohrožení se stáhne do své nory.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články