Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

1329
Sdílejte

Váhy mají neobyčejnou schopnost empatie a dokáží skvěle pochopit a utěšit druhé, aniž by je zpovídaly. Díky své okouzlující povaze bývají přirovnávány k elegantním labutím.

Štíři dělají vše naplno a s vášní. Vedle nich i ten nejobyčejnější den získá punc výjimečnosti. Stávají se inspirací pro ty, kterým chybí jiskra. Štíři skutečně žijí, ne jen přežívají. Jejich symbolem je tajemný, nebezpečný a fascinující had.

Pro Střelce je příznačná bezprostřednost a spontánnost. Když na to přijde, jsou schopni se na počkání sbalit a vyrazit za dobrodružstvím. Jsou nestálí, za to ale obdivuhodně spontánní a zvídaví jako jejich duchovní zvíře opice.

Kozorozi jsou mimořádně cílevědomí. Díky své vytrvalosti a odhodlání obětovat svému cíli cokoliv mohou doslova dobýt svět, i když si tím často vyslouží výtky, že život není jen o práci. Mají své pravidelné rutiny a řídí se přísnými pravidly jako vlci, jejich symbolická zvířata.

Vodnáři mají silný smysl pro humanitu a chtěli by spasit celý svět. Bývají tak trochu mimo realitu, jdou proti proudu a žijí ve vlastním světě, ale mají srdce na správném místě. Jejich symbolem je nevyzpytatelný a svobodomyslný králík.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články