Pamatujete si na fešáka z Pobřežní hlídky? Překvapí vás, jak David Charvet vypadá a čím se živí

1508
Sdílejte

I po padesátce se udržuje v top formě, ale herectví už před lety zavěsil na hřebík. Aktuálně se věnuje byznysu, který byste u něj asi nečekali!52letý David Charvet byl v devadesátých letech obrovskou hvězdou a ženy z celého světa po něm šílely. Popularitu mu přinesl zejména kultovní americký seriál Pobřežní hlídka, kde ztvárňoval fešného záchranáře Matta Brodyho, připomíná portál ew.com.David se narodil ve francouzském Lyonu, ale jeho snem bylo žít v Americe, což se mu i jako 8-letému podařilo. Jeho matka se po rozvodu rozhodla se synem začít nový život v New Yorku, odkud se později přestěhovali do Kalifornie.

Od modelingu k herectví
David se už během studií věnoval sportu, což mu pomohlo k získání vypracované postavy. V té době se v něm probudila touha stát se hercem, a tak navštěvoval dramatický kroužek, kde získal základy herectví. Dříve se však úspěšně živl jako model a začal se objevovat v různých reklamách.

V roce 1992 se zúčastnil konkurzu do seriálu Pobřežní hlídka, a okamžitě získal roli plavčíka Matta Brodyho, která mu sedla jako ulitá a odstartovala jeho kariéru. Kromě splněného hereckého snu mu tento úkol přinesl i lásku. Dal se dohromady se svou kolegyní Pamelou Anderson, která patřila mezi nejžádanější ženy této doby.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články