Pamatujete si na fešáka z Pobřežní hlídky? Překvapí vás, jak David Charvet vypadá a čím se živí

1805
Sdílejte

Uspěl také jako muzikant
Po pěti letech David na vlastní rozhodnutí ukončil své působení v Pobřežní hlídce a přijal lákavou nabídku – účinkovat v seriálu Melrose Place. Později se objevil ještě v různých menších rolích ve filmech a seriálech, ale bylo toho stále méně. Herec se proto rozhodl zkusit štěstí jako muzikant.

Vydal jediné album Leap of Faith a absolvoval i úspěšné turné, ale nakonec to zabalil iv hudbě. Podle jeho slov nakonec došel k tomu, že chce být především dobrým otcem svým dvěma dětem, které má se svou bývalou manželkou Brooke Burke. „Nechtěl jsem jít natáčet televizní pořad do Kanady, nechtěl jsem cestovat do Evropy kvůli hudbě. Chtěl jsem zůstat doma a chtěl jsem být dobrý táta. Chtěl jsem tady být pro své děti každý den,“ uvedl David v jednom z rozhovorů.

Šoubyznys mu nechybí
Kvůli dětem také zcela změnil svou profesi, ke které se dostal naprosto náhodou. Když totiž před lety nechal stavět pro svou rodinu nový dům, nebyl spokojen s prací stavbařů a rozhodl se vzít stavbu do svých rukou. Dělníkům dal výpověď a sám jen s pomocí projektového manažera si dům postavil, přičemž zjistil, že to je práce, která ho naplňuje. Jak sám řekl, pomohly k tomu i pochvalné reakce jeho přátel, kteří byli jeho domem nadšeni a brzy po něm chtěli pomoci s vlastními projekty.

Kam dál?

Skvělé zprávy pro české fanoušky! Česká hokejová reprezentace bude na mistrovství světa v Praze posílena o dva elitní útočníky z NHL – Davida Pastrňáka a Pavla Zachu

Jana Postlerová promluvila jaké byly skutečné důvody její nepřítomnosti na pohřbu dcery Simony

Před čtrnácti lety odešel zpěvák Petr Muk : Pohřben byl podle židovského rituálu, přestože nebyl žid

Dostane Lucie Borhyová vyhazov z TV kvůli porušení zákona?

Felix Slováček má o Dádu strach : Už jí nikdo nepomůže, k životu potřebuje jenom víno

Další články