Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

1483
Sdílejte

Poslední rozloučení se zesnulou herečkou a dabérkou Simonou Postlerovou, které se uskuteční 14. května 2024 v Divadle na Vinohradech, odhaluje více než jen detaily ceremoniálu. Toto smutné oznámení nejen určuje čas a místo posledního sbohem, ale také nesmírně citlivě poukazuje na složitý vztah mezi Simonou a její matkou Janou Postlerovou.Podle smutečního oznámení uveřejněného Divadlem Radka Brzobohatého se rozloučení zúčastní Simonina dcera Jana Magdalena s manželem Danem a dcerou Magdalenkou.

Přítomní budou i hereččin syn Damián. Nicméně, jméno Simoniny matky Jany v oznámení chybí, což potvrzuje dlouholeté spekulace o komplikovaném vztahu mezi matkou a dcerou.Příběh jejich vztahu je složitý a mnohovrstevný. Jedním z důvodů může být fakt, že Simonina matka se nikdy nesmířila s tím, že si její dcera vzala hudebníka Zdeňka Hráška. Co na tom, že šlo o manželství na celý život. „Pro dceru si představovala prince na bílém koni. Nejlépe, kdyby se nevdávala vůbec, neměla děti a věnovala se pouze herectví,“ svěřil zdroj z blízkého okolí herečky.Není divu, že si pozdější hvězda Divadla na Vinohradech oblíbila spíš tatínka.

Kam dál?

Skvělé zprávy pro české fanoušky! Česká hokejová reprezentace bude na mistrovství světa v Praze posílena o dva elitní útočníky z NHL – Davida Pastrňáka a Pavla Zachu

Jana Postlerová promluvila jaké byly skutečné důvody její nepřítomnosti na pohřbu dcery Simony

Před čtrnácti lety odešel zpěvák Petr Muk : Pohřben byl podle židovského rituálu, přestože nebyl žid

Dostane Lucie Borhyová vyhazov z TV kvůli porušení zákona?

Felix Slováček má o Dádu strach : Už jí nikdo nepomůže, k životu potřebuje jenom víno

Další články