Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

1807
Sdílejte

Nejde jen o znamení horoskopu. Vaši osobnost do značné míry ovlivňuje i měsíc, ve kterém jste se narodili.

Podle numerologie má každý z měsíců své číslo, a tím pádem i určitou energii, jež může ovlivnit například výběr povolání, přátel a partnerů i celkové vlastnosti člověka. Nahlédněte do našeho přehledu a zjistěte, zda se u vás numerologie v charakteristice trefila.

Leden: Lidé narození v prvním měsíci roku jsou poměrně tvrdohlaví a neohýbají svou vůli před názory ostatních. Znamená to, že lednové děti mají silné přesvědčení a nenechají se snadno ovlivnit tím, co si myslí druzí. Jsou ambiciózní a kariéra je pro ně důležitá. Chtějí dosáhnout úspěchu ve svém profesním životě a jsou ochotni pro to hodně udělat. Cílevědomě si jdou za tím, co si usmysleli. Mají jasnou vizi toho, čeho chtějí v životě dosáhnout a vytrvale pracují na tom, aby toho dosáhli. Na pracovišti mají přísná pravidla chování a nedovolí, aby cokoli stálo v cestě jejich ambicím. V zaměstnání dodržují striktní kodex jednání a nepřipustí, aby je cokoliv rozptylovalo či brzdilo v kariérním postupu. Jsou přirozenými vůdci, ale nejsou příliš vstřícní k názorům ostatních. Mají vrozené vůdčí schopnosti, ale často neposlouchají nápady a pohledy jiných lidí. Jsou z nich velmi dobří učitelé. Dokáží své znalosti a zkušenosti efektivně předávat studentům.

Únor: Únorové děti jsou obdařeny bohatou kreativitou a takové zůstávají i v dospělosti. Lidé narození v únoru mají od dětství velkou představivost a tvůrčí potenciál, který si uchovávají po celý život. Tito lidé mají rádi intelektuální diskuse, ale nesnášejí povrchní lidi. Baví je konverzace na hluboká a zajímavá témata, ale nemají rádi osoby, které jsou příliš mělké a povrchní. Mívají svobodného ducha a jejich pohled na život je občas značně bohémský. Často mají nekonvenční přístup k životu a díky své volnomyšlenkářské povaze mohou mít někdy až bohémský životní styl. Milují cestování a dobrodružství a v přírodě se cítí jako doma. Rádi poznávají nová místa, zažívají vzrušující zážitky a pobyt v přírodě jim přináší vnitřní klid a naplnění. Jsou to velmi věrní přátelé a starostliví partneři. Ve vztazích jsou loajální, spolehliví a pečující.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články