HOROSKOP zdraví na LISTOPAD 2022: U těchto ZNAMENÍ hrozí problémy se ŽALUDKEM

1334
Sdílejte

Co hvězdy předpovídají v tomto chladném a podzimním měsíci? Listopad by mohl u mnohých přinést příliv nové energie a optimismu. Jiní by měli být ve střehu, protože jejich zdraví by mohlo být podlomené.

Naučil se
Vaše fyzická zdatnost může být v prvním pololetí tohoto měsíce znepokojující, protože můžete trpět očními problémy. Stres a hypertenze mohou zase způsobit bolesti hlavy. Cvičení, meditace nebo jóga pomohou uklidnit vaši mysl.

Ve druhé polovině měsíce by vám hvězdy měly dodat energii ke zlepšení fyzických a psychických sil. V tomto období budete optimističtější a pozitivita se vás bude držet jako klíště. Věnujte se sportovní aktivitě a zlepšete svou svalovou sílu a fyzickou výdrž. Motivace je pro vás velmi důležitá, abyste se zbavili špatných návyků, které vás už dlouho pronásledují. Konec měsíce může přinést menší zdravotní problémy, kterým však lze snadno čelit.

Býk
Býk by měl mít dobré zdraví a úsměv ho bude doprovázet na každém kroku. Budou nabiti tolikou energií, že stres a vypětí u nich nemají šanci. Udržte si pozitivní přístup a buďte smělí a odvážní, když narazíte na potíže v životě. Dopřejte si trochu času k odpočinku a relaxaci. Naučte se vypouštět „páru“ v malých dávkách.

Blíženci
Ujistěte se, že vaše úsilí a tvrdá práce přinesou v brzké době hmatatelné výsledky. Zbavte se nedorozumění ve vztazích a navozujte kolem sebe pocit pozitivity. I v tomto měsíci budete mít dostatek času k odpočinku a relaxaci. Pro většinu z vás byly uplynulé měsíce plné napětí. Buďte připraveni na velké změny v průběhu roku a buďte opatrní, tento přístup vám ušetří čas a energii.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články