HOROSKOP zdraví na LISTOPAD 2022: U těchto ZNAMENÍ hrozí problémy se ŽALUDKEM

1344
Sdílejte

Tento měsíc bude mít vaše fyzické zdraví mnoho vzestupů a pádů. Měli byste být aktivnější než v předchozím období. Neunavujte se příliš omezenou stravou a nadměrným cvičením, může to mít opačný účinek. Věnujte čas duchovním aktivitám, což přinese vašemu tělu klid a hormonii a porozumíte tak svým skutečným fyzickým a duševním potřebám.

Rak
Většinu měsíce budete plni energie a bez velkých zdravotních problémů. Přesto vám doporučujeme, abyste zůstali aktivní a věnovali se nějakému sportu, abyste se na toto období udrželi v kondici. Hvězdy by vám v poslední části měsíce měly přinést spoustu nové energie. Využijte toho konstruktivně pro pozitivní činy v životě. Dopřejte si však trochu volna. Ve druhé polovině měsíce se budete věnovat uměleckým zájmům, které by vám měly dodat vnitřní sílu a pocit zadostiučinění. Sledujte víc to, co vložíte do úst.

Lev
Lvi by měli mít dobré zdraví, i když občasné menší zdravotní problémy nelze zcela vyloučit. Většina z vás by však byla nabita spoustou energie, díky které přežijete celý měsíc. Vaše fyzická stránka bude v celé své kráse, i když duševní síla může občas zakolísat. Nenamáhejte se příliš. Později by to mělo vážné následky.

Hvězdy vás budou lákat na dobré jídlo a víno, nedopřejte si to ovšem pravidelně. Sledujte svoji stravu a vyhýbejte se mastným a sladkým jídlům. Udržujte se v pohybu, kdykoli budete cítit potřebu. Neváhejte si vzít volno na zábavu.

Dát
Přibližně od začátku do poloviny měsíce bude úroveň energie a vaše výdrž skvělá. Vysoká hladina energie během tohoto období vás může zlákat k požitkářství, držte se dále od těchto pokušení. Zaměřte svou energii na konstruktivní cíle. Vybudujte kolem sebe pevné základy, aby vaše budoucnost zůstala nedotčena.

Pokračování na další straně

Držte se sportu, abyste si udrželi své zdraví. Vyhněte se špatným stravovacím návykům, změňte své stravovací plány a vstupte do detoxikačního programu pro lepší vitalitu a zdraví. Občas se mohou vyskytnout problémy související s trávením a nervovým systémem. Druhá polovina měsíce bude pro mnohé únavná. Budete mít pocit, že vám chybí čas, potřebný k odpočinku a relaxaci.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články