HOROSKOP zdraví na LISTOPAD 2022: U těchto ZNAMENÍ hrozí problémy se ŽALUDKEM

1345
Sdílejte

Váhy
Očekávejte zatížení, které by vám mohlo vzít více energie, ale zdraví vás neopustí, tak skvělá nálada. Očekávejte nový pocit elánu, dynamiky a optimismu. Nejvyšší čas dokopat se k zásadním změnám životního stylu, které budou mít pozitivní vliv na vaši celkovou osobnost a zdraví. Udělejte si čas na fyzické cvičení pro své tělo. I stravu byste měli přehodnotit, potřebujete zůstat bdělí a vitální. Někteří z vás najdou v sobě sílu a přestanou s pitím alkoholu a kouřením.

Štír
Váš celkový zdravotní stav se posílí. Ujistěte se, že máte na talíři jídlo, které podpoří váš imunitní systém. Někteří z vás si mohou projít nervovým zhroucením. Udržujte svou morálku na vysoké úrovni, protože to pomůže zlepšit vaši fyzickou a duševní pohodu z dlouhodobého hlediska . Vyhněte se kouření, pití a nadměrnému jídlu. Mohou mít dlouhodobé účinky na celkové zdraví. Pozor na pesimismus, který vás může přepadnout. Lepší stravovací plán a vitamínové či minerální doplňky výživy by mohly zvýšit vaši energii.

Střelec
Příliv energie a nadšení do života! K tomu celkový růst a rozvoj ve všech oblastech. Na první pohled vypadá listopad jako ideální měsíc pro Střelce. Pozor však na únavu a vyčerpanost. Důležité je, abyste na sebe netlačili a znali své fyzické hranice. Budete-li se držet optimismu, posune vás v životě dál, než si myslíte! Zdravá strava je alfou a omegou a také pravidelná relaxace, abyste měli energii do práce. Pokud to dodržíte, očekávejte stabilitu ve svém zdraví a pohodě.

Kozoroh
Vaše celková pohoda z hlediska fyzického a duševního zdraví bude na vrcholu. Své zdraví a návyky dokážete zvládnout a mít pod kontrolou jako nikdy předtím. Vaše citlivá a asertivní povaha však může způsobit zmatek ve zdraví a způsobit intenzivní únavu a otupělost. Zachovejte klid, abyste se vyhnuli zbytečným zdravotním komplikacím. Dopřejte si dostatek odpočinku a udržujte si větší odstup od práce. Dobijte si baterky vždy, když budete mít příležitost. Nasměrujte svou energii směrem k pozitivní oblasti. Tímto způsobem budete moci využít svého potenciálu, což vede k celkové pohodě. Nenuťte se však do přílišné fyzické zátěže, protože to může mít později vážné zdravotní následky.

Pokračování na další straně

Vodnář
Pracujete-li příliš tvrdě, trochu zpomalte. Na konci dne bude trpět vaše nitro. Spousta změn na vás čeká, přijměte je s lehkostí, ale opatrně. Buďte připraveni jim čelit. Planetární sestava na tento měsíc se postará o to, abyste zůstali fit po celý měsíc. Pravděpodobně změníte své stravování a cvičební režim, ale k lepšímu. První polovina měsíce může přinést menší problémy týkající se zdraví, zatímco druhá část bude bez problémů. Vaše duševní zdraví bude stabilnější, ačkoli fyzická stránka by se mohla setkat s občasným stresem a vypětím.

Někteří Vodnáři jsou náchylní k nervovým poruchám a nemocem souvisejícím s končetinami. Dobrý odpočinek, relax a rekreační rozptýlení by vám mohlo pomoci. Ujistěte se, že se více zaměřujete na tekutiny a biopotraviny, namísto zpracovaných a mastných jídel. Pozor střevní poruchy, které mohou způsobit zmatek.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články