Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

1862
Sdílejte

Březen: Tito lidé mají stejnou míru tvořivosti a představivosti jako ti únoroví, ale jsou zdrženlivější a introverti. Březnové děti sdílejí s únorovými dětmi kreativitu a fantazii, ale jsou více uzavřené do sebe a málomluvné. Rádi se drží stranou a zabývají se svými myšlenkami. Dávají přednost samotě, při které se mohou ponořit do vlastního niterného světa. Své emoce vyjadřují často pomocí umění. K vyjádření svých pocit používají různé umělecké formy jako malování, psaní či hraní hudby. Navenek bývají laskaví, jemní a soucitní, ale své emoce nedávají příliš najevo. Při jednání s ostatními jsou vlídní, citliví a empatičtí, ale své vnitřní prožívání si nechávají pro sebe. Vyhledávají klid a ticho všude, kam přijdou, protože hlučná místa je ruší. Dávají přednost tichému a pokojnému prostředí, jelikož přílišný hluk a shon odvádí jejich pozornost.

Duben: Lidé narození v dubnu jsou rádi středem pozornosti. Dubnové děti mají potřebu být v centru dění a upoutávat na sebe pozornost ostatních. Jsou poměrně dominantní a nemají rádi, když je někdo komanduje a určuje jejich hranice. Mají sklon k panovačnosti a špatně snášejí, když se jim někdo snaží velet a omezovat jejich svobodu. Jsou přímí, často až nepříjemně, a bez zábran říkají ostatním, co si o nich myslí. Vyjadřují se velmi otevřeně a upřímně, někdy až v takové míře, že to může druhé lidi urazit či ranit. Jejich charisma bývá až magické a přitahují mnoho přátel i nepřátel.ají okouzlující osobnost, která k nim přitahuje ostatní jako magnet, ale zároveň si tím mohou nadělat i dost odpůrců. Jsou impulzivní, málokdy přemýšlejí, než začnou jednat. Jednají hodně spontánně a většinou si dopředu nepromýšlejí důsledky svých činů.

Květen: Lidé narození v květnu mají velmi často umělecké sklony. Květnové děti obvykle vykazují velké nadání a zájem o různé druhy umění. Bývají to talentovaní hudebníci, herci či tanečníci. Mají vlohy pro hudbu, herectví nebo tanec a v těchto oborech obvykle vynikají. Potřebují ventilovat emoce a svoje vnitřní rozpoložení a umělecký projev je pro ně cestou. Je pro ně důležité mít možnost dát průchod svým pocitům a náladám a umělecká činnost jim k tomu poskytuje ideální prostředek. Jsou společensky aktivní a dokážou si najít přátele, kamkoli přijdou. Jsou velmi družní a snadno navazují nové známosti bez ohledu na to, do jakého prostředí se dostanou. Potřebují stejnou měrou zábavu i inteligenci. Vyžadují vyváženou kombinaci intelektuální stimulace a zábavné činnosti. Jsou však nestálí a velmi snadno se nudí. Mají problém vydržet delší dobu u jedné aktivity a rychle ztrácí nadšení. Často také mění své názory a plány. Jejich postoje a záměry se rychle mění a nejsou v nich příliš stálí.

Červen: Tito lidé jsou nesmírně citliví a milí. Červnové děti mají velkou vnímavost pro emoce druhých a vyznačují se laskavostí. Patří k těm uzavřenějším, co si dávají na čas, než dají někomu svoji důvěru. Jsou spíše introvertní a trvá jim déle, než si k někomu vytvoří důvěrný vztah. Svou prozíravost využívají k hledání příležitostí, jak dělat něco smysluplného. Díky své předvídavosti dokáží nacházet způsoby, jak se věnovat užitečným a naplňujícím činnostem. Bývají velmi zvídaví a rádi objevují něco nového. Mají touhu po poznání a s nadšením zkoumají neznámé věci. Také jsou vnímavější k pocitům druhých, jsou to romantici, ale také velcí žárlivci. Dobře rozumí emocím ostatních, mají sklony k romantice, ale zároveň v nich může snadno vzplanout žárlivost.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články