Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

1861
Sdílejte

Červenec: Lidé narození v červenci sdílejí většinu svých vlastností s červnovými dětmi, ale mají veselejší tvář. Červencové děti mají hodně společného s těmi červnovými, ale působí optimističtějším a radostnějším dojmem. Jsou to laskaví a sympatičtí dobrodruzi, kteří potřebují dost času trávit o samotě. Projevují se vlídností a přívětivostí, mají dobrodružného ducha, ale zároveň vyžadují dostatek času o samotě. Také jsou někdy výstřední a temperamentní a člověk u nich občas neví, na čem je. Občas jednají neobvykle a vzrušeně a jejich reakce mohou být nevyzpytatelné. Bývají také dost zranitelní a občas mívají sklony k depresím. Snadno se cítí citově zraněni a mají občasné tendence propadat smutku či skleslostem.

Srpen: Ti, kteří se narodili v srpnu, se zajímají i o druhé a není jim lhostejný osud lidí, kteří potřebují pomoci. Srpnové děti mají zájem o ostatní a starají se o blaho potřebných. Jsou dobrosrdeční a rodinné hodnoty jsou jim nade vše. Mají laskavou povahu a rodina je pro ně to nejdůležitější. Jsou to inspirativní osobnosti s duchovními sklony. Svým jednáním motivují druhé a mají blízko k spiritualitě. Jsou pracovití a umí šetřit, takže nemívají tak často finanční nouzi. Pilně pracují a hospodárně nakládají s penězi, díky čemuž se obvykle neocitají v tíživé finanční situaci. Pokud mají dostatek peněz, neváhají je věnovat na charitu či na podporu různých projektů. Když si mohou dovolit, ochotně přispívají na dobročinnost a financují rozličné prospěšné aktivity.

Září: Inteligentní, duchovní a melancholický – tato slova vystihují člověka narozeného v září. Zářijové děti vynikají bystrostí, mají vztah k duchovna a často podléhají smutku či trudomyslnosti. Své myšlenky a činy tito lidé vždy dobře promýšlejí. Pečlivě zvažují své úvahy a skutky. V oboru, ve kterém pracují, obvykle vynikají. Zpravidla dosahují velkých úspěchů v oblasti svého profesního působení. Špatně se vyrovnávají s kritikou, protože nesnesou pomyšlení, že nejsou dokonalí. Těžko přijímají výtky, jelikož mají problém smířit se s tím, že mají nějaké nedostatky. Do situací nahlížejí příliš hluboko a analyzují, co není potřeba. Mají tendenci zbytečně rozpitvávat různé okolnosti a hledat v nich hlubší významy.

Říjen: Lidé narození v říjnu mají štěstí vždy na své straně. Říjnové děti provází v životě štěstěna. Svých cílů dosahují bez problémů. Snadno se jim daří uskutečňovat jejich záměry. Je velmi těžké se s nimi hádat, protože se pouštějí do neúnavného boje. Při sporech je obtížné nad nimi zvítězit, neboť vytrvale a houževnatě argumentují. Pokud jsou rozzlobeni, mohou se stát velmi pomstychtivými. V hněvu se u nich může projevit silná mstivost. Jsou milovníky umění a literatury a všeho krásného. Milují umění, četbu a vše esteticky působivé. Jsou autentičtí a upřímní a nedají si záležet na přetvářce. Jednají přirozeně, otevřeně a neuchylují se k přetvářce. Jejich slabinou je, že často podléhají závisti. Mají sklon často žárlit a závidět druhým.

Listopad: Listopad Předposlední měsíc roku přináší do života svých zrozenců empatii, pozitivitu a jasnozřivost. Jsou to bystří a nevyzpytatelní lidé, jejichž další silnou vlastností je velkorysost. Jsou obvykle motivovaní, odvážní a cílevědomí, ale nemají rádi, když je někdo přehnaně chválí, zejména před ostatními. Dobře se umí ovládat, zejména hněv na sobě nedávají znát.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články