PIKANTNÍ TAJEMSTVÍ známých hvězd odhalili jejich zaměstnanci : Která slavná herečka se nesprchuje a kdo nechává cigaretové nedopalky v chladničce?

2005
Sdílejte

Pokud jste si tento článek otevřeli při obědě či večeři, raději jej rychle zavřete. Může se totiž stát, že vás přejde chuť!

Britney Spears

Zpěvačka údajně uchovává v zásuvce svého nočního stolku pozoruhodnou sbírku  sexuálních hraček Jedna z jejích domácích uvedla, že zde překvapení nekončí. Pod blondýnčinou postelí měla najít rozžuté hamburgery, hranolky a jiné zbytky jídla.

Angelina

Bývalá hvězdná dvojka na pořádek v domě naprosto kašlala. V jejich společném prostoru se měly povalovat prázdné krabice od pizzy, stěny byly zababrány od zubní pasty a znehodnoceny dětskými čmáranicemi. S osobní hygienou obou celebrit to podle magazínu Star nebylo o nic lepšího. Údajně byly dny, kdy Angelina celé dny nevlezla do sprchy! 

Johnny Depp

Herec se ve zvláštnostech svých postav doslova vyžívá! Podle štábu není ničím neobvyklým, když po svém domě pobíhá v bizarních kostýmech (ano, iv ženských šatech), plně ponořený do své filmové role. 

Kam dál?

Objevily se nepříjemné spekulace o králi Karlovi III. (75), který bojuje s rakovinou. Panovník je na tom o mnoho hůř, než by se mohlo zdát. Aktualizují se plány na pohřeb, zní z okolí paláce

Spekulace o nové partnerce Andreje Babiše po rozchodu s Monikou. Mluví se o tajemné zrzce, kterou zná už dlouho

Pamatujete si na fešáka z Pobřežní hlídky? Překvapí vás, jak David Charvet vypadá a čím se živí

Matka zastřelené studentky na filozofické fakultě vyčetla ministru vnitra Vítu Rakušanovi nedostatek empatie : „Necítím z vás úctu a respekt.“

Na utajený pohřeb Josefa Laufera přišli jen úzká rodina a nejbližší přátelé : Zdeňka Trošku ovládly emoce, na konci zazněl potlesk

Další články