Předpověď vědce Jaroslava Flegra jak to bude dál s koronavirem. Kdy sundáme navždy roušky

10046
Sdílejte

Vědec a vysokoškolský pedagog ve veřejnosti vyvolává vášnivé spory o jeho předpovědích „situace s koronaviry“. Některé z jeho předpovědí, které předpovídal se naplnily, jiné později opravil a vysvětlil, jaké další faktory hrály roli v dalším vývoji.

Se souhlasem profesora Flegra vám poskytneme beze změn celý text, který byl publikován na jeho Facebooku 1. ledna 2021. Vložené grafy nejsou součástí původního článku, ale jsou vloženy redaktory Fóra 24 pro ilustraci vývoje.

Předpověď Jaroslava Flegra:

Slíbil jsem předpověď po uplynutí čtyř měsíců. Nechci to dělat, ale slib je slib. Co dnes říká moje křišťálová koule? Jak je zřejmé z obrázku – milosrdně se zarosila. Budu se tedy muset jako obyčejní mudlové spolehnout na odhad budoucnosti z dostupných údajů.

Z těchto údajů je zřejmé, že dnešní situace je výrazně horší než v říjnu. Existuje vyšší počet infikovaných lidí, i když blokování trvá čtyři dny a děti druhý týden nechodí do školy. To naznačuje, že opatření přijatá na podzim již nefungují v zimních podmínkách s nižšími teplotami, nižší vlhkostí a nižší odolností obyvatel. Vzhledem k tomu, že se stále více rozšiřují infekční mutanti, není jisté, zda přijmou přinejmenším mnohem přísnější opatření, která byla na podzim zavedena v Izraeli. Podzimní vlna nás oficiálně stála 12 000 mrtvých. Z počtu lidí, kteří zemřeli kromě předchozích let, je však zřejmé, že to bylo nejméně 17 000 mrtvých, a tento účet ještě není konečný – lidé infikovaní v říjnu stále umírají, ačkoli nový účetní trik oficiálně počet (podle PCR covid již nejsou pozitivní).

Profesor Jaroslav Flegr ve veřejnosti vyvolává vášnivé spory o jeho předpovědích „situace s koronaviry“. Některé z jeho předpovědí se naplnily, jiné později opravil a vysvětlil, jaké další faktory hrály roli v dalším vývoji. Se svolením profesora Flegra přinášíme beze změn celý text, který byl publikován na jeho Facebooku 1. ledna 2021. Vložené grafy nejsou součástí původního článku, ale jsou vloženy redaktory Fóra 24 pro ilustraci vývoje.

Kam dál?

Agáta Hanychová přiznala, že myslí i na svoji smrt a prozradila, že si nechala sepsat poslední závěť : Dům a peníze chce odkázat…

Eva Pavlová truchlí nad ztrátou své milované kočky Micky

Herec Jan Potměšil v rozhovoru přiznal, že ho zradilo srdce a bojoval o život. Bylo to vážné dodal

Představení Ivy Janžurové bylo přerušeno kvůli zdravotní indispozici. Na místo byla přivolána záchranná služba a….

Fanoušci skupiny Maxim Turbulenc, očekávali informace o rozloučení s oblíbeným zpěvákem. Rozhodnutí rodiny je nepotěší

Další články