ŠOKUJÍCÍ ZPOVĚĎ Bartošové fotografa: TAKTO dováděla v zákulisí a co ji dohnalo k sebevraždě?

12985
Sdílejte

Bývalý dvorní fotograf a manažer Ivety Bartošové Miloš Schmiedberger (75) zažil období její největší slávy. V rozhovoru pro český Expres promluvil o jejich spolupráci, která trvala více než deset let.

Iveta Bartošová (+48) se v dubnu 2014 postavila před televizní kamery. Vyhublá as problematickou artikulací. Omlouvala se, že špatně mluví. Měla prý stále ztuhlou čelist po operaci zubů. Světu se snažila ukázat, jak je šťastná a v pohodě. Nelze si však nevšimnout, že opak byl pravdou. Iveta jakoby byla myšlenkami a duchem úplně jinde, ačkoli se snažila usmívat. Už tehdy začali mít o ni fanoušci obrovský strach. A za několik dní, přesně 29. dubna 2014, se Česko a Slovensko dozvědělo hrozivou zprávu. Iveta se rozhodla dobrovolně ukončit svůj život. Skokem pod vlak. Od její tragické smrti uplynulo 9 let. Na Ivetu si teď zavzpomínal její dvorní fotograf Miloš Schmiedberger.

Kam dál?

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Josef Rychtář položil kytici, kde zemřela Iveta Bartošová. Pak mu ruply nervy a ztropil scénu

Další články