Vdova schovala do manželovy rakve fotografii jeho milenky. A o pár dní později se stalo něco, na co celá vesnice nikdy nezapomene !

38297
Sdílejte

Natália nenáviděla Innu celým svým srdcem, protože Inna už dva roky pronásledovala jejího manžela Sergeje. Čas od času se mu snažila podívat do očí, mile se usmívala a svůdně po něm dívala.

Svůdkyně Inna se nestyděla ani v přítomnost Sergejovy zákonné manželky Natálie. Kolikrát vyjádřila svůj nesouhlas nespokojenost s Inniným chováním a žádala, aby se Inna držela dál od jejího manžela, ale 30letá kráska se jen smála a řekla Natalii, že absolutně nepotřebuje Sergeje, protože je už starý, už dávno měl čtyřicet. A ona chtěla mladého muže, s penězi, a aby ji velmi miloval.

Natalia se na to velmi zlobila a nazvala Innu mizernou hanebností. Inna jí na to odpověděla, že vůbec není nešťastná, protože se kolem ní kroutí mnoho mužů a Natalii si nevšímají. Potom dodala, že Natálie dala svého Sergeje pod zámek, na klíč, na řetěz, jinak by jí ho velmi snadno odvedla pryč. Natálie byla červená od hněvu, několikrát běžela za vesnickou radou a žádala, aby Innu vystěhovali z vesnice. Inna však byla jediná lékařka, v jejich vesnici, takže nikdo ani neuvažoval, že ji vystěhují.

Inna byla velmi krásná žena, v celém okolí nebylo takové ženy ani v jejich vesnici. Mnozí muži z okolí se za ní zbláznili. Svobodní muži jí nabídli ruku i srdce, manželé ji sledovali a tiše obdivovali její mladou krásu, někteří byli ochotni podvést své ženy. Ale žádná nežárlila na svého manžela, tak jako Natálie.

Sergej pracoval jako řidič a často vozil Innu k jejím pacientům, do okolních vesnic. Natalia se nemohla smířit s tím, když jí Sergej řekl, že přijde pozdě, protože Inna potřebovala navštívit všechny ambulantní pacienty, kteří se jí nahlásili. Žádala, aby její manžel odešel z práce a nedělal její ostudu. Sergeje to velmi zlobilo, že jeho žena je bezdůvodně žárlivá a neustále obviňuje Innu. Jak ji vůbec mohlo napadnout, že mě něco s mladou lékařkou? Vždyť spolu jen pracují.

Článek pokračuje na další straně

Ale Natálie si nedala říct, pořád ronila hořké slzy a říkala, že všichni muži jsou stejný. Když jen prstem kývne – ihned půjdou za Innou. Připomněla mu, že jeho děti rostou a jak se jim podívá do oči? Sergej měl jiný názor na obvinění své ženy, byl rozzlobený, přísahal, vysvětloval, že mezi ním a Innou není nic. Řekl, že miluje jen Natalii, ale pak si stále častěji začal uvědomovat zbytečnost svých vysvětlení, prostě mlčel.

Jednou, po další prohlídce pacientů, se Sergej obrátil na Innu, požádal ji o odpuštění za nepříjemnou povahu své ženy a za neustále neopodstatněná obvinění. Koneckonců, dříve, nebyla taková, a teď se zdá, že se zbláznila. Inna vzdychla a řekla, že rozumí všemu. Koneckonců, Natalia prostě velmi miluje svého manžela a nechce se o něj s nikým dělit. Ve skutečnosti je to velké štěstí milovat někoho tak moc. Sergej se podíval na Innu a zeptal se, jestli už někoho milovala. Inna odpověděla, že milovala a otočila se zpátky k oknu. A pak ho požádala, aby zastavil auto. Když Sergej vyhověl její žádosti, vystoupila z auta, kousek odešla od auta a sedla si na spadlý strom.

Sergej si sedl vedle ní. Po chvilce ticha začala žena mluvit. Její milovaný se také jmenoval Sergej. Byli ve stejné třídě, potom začali spolu chodit. Dokončili jsme školu, vzali jsme se a Chystali jsme se na narození dítěte. Sergej pracoval na ministerstvu pro mimořádné situace. V ten den byla Inna doma, právě se vrátila ze služby, její termín byla teprve na začátku těhotenství, nikdo ani nevěděl, že je těhotná, kromě Sergeje. Inna čekala na svého manžela z práce, ale on nepřišel. Ten den vypukl velký požár v nějakém zařízení. Sergej zachránil svého přítele za cenu svého života. Zavolali jí a oznámili jí to, když už bylo po všem.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Polský ministr obrany prohlásil, že by Varšava mohla Kyjevu pomoci s navracením ukrajinských občanů v branném věku. Mezi tamními Ukrajinci to vře

Neobvyklé chování ženy z Ostravska : Pod různými pseudonymy žádá lidi o darování zvířat, zejména psů, aby je následně dala do útulku

Náhlou vlnu nakažených norovirem hlásí z německého Stuttgartu. Na festivalu se nakazilo 700 lidí. Úřady hledají příčinu

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Další články