Vdova schovala do manželovy rakve fotografii jeho milenky. A o pár dní později se stalo něco, na co celá vesnice nikdy nezapomene !

43148
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Vesnice tvrdě spala. Inna kráčela pomalu po ulici a až u Sergejova domu nevědomky zastala. Viděla kouř valící se z jednoho okna. Ničemu nerozuměla, přistoupila ke dveřím a začala klepat. Ale nikdo neodpověděl. Inna spěchala k sousedům, klepala na bránu a křičela o pomoc. A pak běžela zpět do Sergejova domu. Kouř se už valil ze všech oken a Inna si uvědomila, že nemůže váhat. Popadla židli stojící nedaleko, rozbila okno a vběhla do domu. Uprostřed ohně a kouře spěchala přes pokoje a snažila se najít Natalii a její děti.

Nejprve našla Sergejovu dceru a vytáhla ji z hořícího domu a poté se vrátila pro jeho syna. Obě děti byly v bezvědomí. Lidé už utíkali do domu. Někdo zapnul čerpadlo, někdo vytáhl hadici. Dva muži spěchali do domu. Natalii nikde nenašli, ukázalo se, že v tu noc nebyla doma. Pracovala v pekárně a večer, poté, co odložila děti spát, odešla na směnu. Děti tvrdě spaly, když začala hořet elektroinstalace. A kdyby nebylo Inny, zemřeli by strašlivou smrtí. Snažíce se udržet na nohou, Inna se nejprve naklonila nad jedno dítě, pak nad druhé a převzala je k vědomí. A až když děti otevřely oči, Inna sama upadla do bezvědomí.

Mladá žena se vzbudila v nemocnici. A první osoba, kterou viděla, byla Natálie. Žena řekla, že přišla poděkovat Inne za děti. A přestože nikdy nebude schopna odpustit Sergejovi, na druhé straně nikdy nezapomene na záchranu svých dětí. Natálie řekla, že spolu s dětmi opouštějí vesnici. Jejich dům shořel do tla, nemají kde bydlet. Proto půjde bydlet se svou matkou, do své vlasti. Dodala, že nelituje, že dům vyhořel, protože tohle je Sergejův dům, ne jí. Ale především, Natalia byla šťastná, že Innina krása byla také spálena v ohni, protože celá tvář dívky byla spálena uvázaná. Teď už bude ošklivá a nikdo jiný se na ni nebude dívat…

Článek pokračuje na další straně

Natalia řekla, že dala fotografii Inny do rakve svého zesnulého manžela. Doufala, že její sokyně zemře. Ale vyšlo to ještě lepší. Natália chvíli stála a čekala na odpověď. Ale Inna mlčela. Natalia si přála, aby Inna zůstala nešťastná a odešla z místnosti.

Když zdravotní sestra vešla do Innina pokoje, dívka předstírala, že spí. Ale zpod její řas tekly slzy. Sestřička začala dívku uklidňovat. A řekla, že musí být silná. Pro dítě, co nosí pod srdcem. Když Inna slyšela tato slova, náhle se posadila na posteli. Nemohla uvěřit vlastním uším. Zeptala se sestřičky, jestli špatně slyšela. Ale žena s úsměvem řekla, že ano, je to pravda – Inna se brzy stane matkou. A kvůli dítěti by měla být silná. A ať se nestará o svou tvář, není tam nic hrozného – zůstane jen jedna jizva na bradě a dokonce i ta se nakonec stane neviditelnou. A Inna dostala státní ocenění a chtěli ji přeložit do elitní metropolitní kliniky.

Inna řekla, že nikam nepůjde. Zůstane tady, koupí dům a vychovává své dítě. Zejména proto, že tam bude vždy jeho táta. Jedna žena se postarala o to, že se nikdy nerozejdou…

Už je to pár let. Inna a její malý syn šli k Sergejovu hrobu. Chlapec byl úplně jako jeho otec. Nikdo za to dívku neodsoudil. Naopak každý, kdo je potkal na cestě, přemýšlel o tom, jak zvláštní může být život.

Kam dál?

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Proč jsme schopni riskovat život pro pěkné selfie ? Bizarní smrt kvůli fotkám

Rodiny obětí z univerzity nedostanou odškodné pokud nepřiznají majetek

V České republice se připravuje novela, která má za cíl úplně zakázat tělesné tresty. Působí to částečně absurdně

6 způsobů, jak vyčistit náš domov od negativní energie…

Další články