Má 8 dětí a nikdy nepracovala. Každý měsíc obdrží téměř 3000 eur od státu !

1298
Sdílejte

Tato žena z Polska má 8 dětí a nikdy nepracovala. Paní Paulina věří, že výchovou skupiny dětí získá nejen důchod, ale také ostatní výhody.

Má tato žena opravdu pravdu? Koneckonců, každý měsíc jí na účet chodí obrovské částky a výhody pro velké rodiny, přičemž neplatí žádné odvody.

Více dětí dle výběru
V současnosti Polská republika zachází s velkými rodinami velmi shovívavě. Kromě měsíční podpory ve výši 500 PLN (přibližně 100 eur) na dítě mohou rodiče počítat s privilegii poskytovanými kartou Velká rodina. V rámci této výhody dostávají všichni členové velké slevy nebo dokonce úplné osvobození od odvodů. Není divu, že není nouze o lidi, kteří se záměrně rozhodnou žít pohodlný život na účet státu. Do této skupiny patří i třiatřicetiletá paní Paulina z Teplicko-mazurského vojvodství. Jak píše v dopise zaslaném redaktorovi, tento životní styl už má v krvi. Její prarodiče a rodiče také nikdy nepracovali. Po sobě následující generace dědí chudobu jeden po druhém.

,,Staří rodiče a rodiče vždy žili z toho, co dostali od státu. Kráčela jsem v jejich šlépějích. Myslím, že to byla dobrá volba. Mám osm dětí, které jsou pro mě celým světem. Miluji je víc než život. Nejstarší syn Tatian má nyní 14 let a nejmladší dcera Agnieszky má 6 měsíců. Oficiálně jsem v práci nestrávila ani jeden den. Jsem však přesvědčená, že péče o děti je práce na plný úvazek a je náročnější než mnohé profese.”

,Každý měsíc dostávám celkem 13 250 PLN (přibližně 2800 eur). Pro každé z dětí 500 PLN (100 eur) ze státu. Kromě toho výživné, které je pro tři děti 750 PLN (160 eur) na dítě a pro zbývajících pět 1400 PLN (300 eur). Otec mých nejstarších dětí nebyl tak velkorysý jako můj druhý partner. Ani jeden nechtěl platit výživné. Ale soud je přinutil pomáhat.. Peníze nyní vybírá soudní exekutor.”

Kam dál?

Klíčové aspekty, které byste kvůli lásce nikdy neměli obětovat

Také pracujete zadarmo? Studie ukazují, že na ženách zůstává až 75 % veškeré neplacené práce, které zahrnují péči o domácnost, děti a starší členy rodiny

Maminky se podělily o hodně nepříjemné zkušenosti s řidiči MHD : Dejte si to mimino do kočárku, nebo vás nesvezu

Ve Finsku byla zavedena pozoruhodná praxe: zaměstnanci mohou během pracovní doby oficiálně spát a tato doba je plně hrazena zaměstnavatelem

Nepochopitelný čin na sídlišti Portyč v Písku : Neznámý pachatel tam zastřelil fenku českého horského psa, která pobíhala po oplocené zahradě

Další články