Hotel Hertz – tip pro výlet i manažery. Skvělé ubytování s bazénem v Hradci Králové!

3762
Sdílejte

V Hradci Králové je nově otevřen hotel Hertz, který využívá technologie 21.století. V hotelu se ubytujete, vyspíte a odjedete aniž potkáte jediného člověka. Název hotelu je odvozen od jednotky kmitočtu Hertz. Pokud tedy máte nějaký stejný kmitočet se svým partnerem osobním nebo pracovním, zkuste využít hotel bez obsluhy a zkuste obsluhu čistě počítačovou.

Jak to funguje?
Na stránkách hotelu Hertz nebo stránkách booking.com si vyberete termín a pokoj, vyplníte údaje a použijete kartu nebo bankovní převod. Systém sám bez zásahu člověka, zkontroluje, že pokoj je uklizen a připraven k použití, zašle Vám číslo pokoje a PIN. Na PIN – čtyřmístný kód projedete pak bránou a vstupem do hotelu i do pokoje.

V okamžiku rezervace opět přednastavené systémy začnou klimatizovat Vámi aktivovaných pokoj a mohou rozsvítit lampičky a podobně reagovat pro Vaše pohodlí.
Počítačové systémy s Vámi komunikují, kontrolují správnost údajů, systém tedy neubytuje Sněhurka a sedm trpaslíků.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

12letý chlapec se při požáru bytu zachoval jako hrdina. Hasiči nechápou, jak se mu tohle povedlo! Dáme mu 10 000 palců nahoru?

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Sousedi si stěžovali na smrad, když po dlouhé době majitel vešel dovnitř, málem se pozvracel

Další články