6 varovných signálů, že trpíte skrytou depresí, i když si to vůbec neuvědomujete

2248
Sdílejte

Veřejnost žije v předpokladu, že osoba, která bojuje s depresí, musí mít určité přesné znaky. Deprese je zobrazena jako stav, kdy se člověk nemůže přizpůsobit nebo se hezky obléknout, smát se nebo vůbec vylézt z domu. Je třeba si uvědomit, že kromě toho, že samotná deprese má několik variant s plným spektrem závažnosti příznaků, je také každá osoba odlišná a může mít různé příznaky, na které bude také reagovat jinak.

1) Jsi věčně unavený

Únava může být způsobena špatnými návyky nebo různými nemocemi. Neinterentní pocit únavy a frustrace, který přichází prakticky okamžitě po probuzení, bez zjevných příznaků jiné nemoci, může být také příznakem skryté deprese.

Tento varovný signál přímo ovlivňuje pracovní výkon, také osobní vztahy, a je často schopen omezit osobu od výkonu určitých činností a následně učinit mylné předpoklady, že je to kvůli lenosti nebo nekompetentnosti.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články