Venušin broskvový dort: Svěží chuť, která vás dostane !

1925
Sdílejte

Broskvový dort patří k létu, kdy je ovoce prohřáté od sluníčka.Tento vás dostane.

Ingredience na piškotové těsto:
6 vajec L.
1 a 1/4 šálku cukru (přísady odměřené ve 250 ml sklenici)
6 lžic oleje
1 a 1/2 šálku hladké pšeničné mouky
2 lžíce prášku do pečiva
Ostatní složky:
1 konzerva broskýň v sirupe
4 broskvové želé
asi 200 gramů sušenek
700 gramů tvarohového sýra z kbelíku
1 kelímek broskvového džemu pro mě s kapacitou 410 gramů
3 lžičky želatiny

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články