Hotel Hertz – tip pro výlet i manažery. Skvělé ubytování s bazénem v Hradci Králové!

3790
Sdílejte

Někomu komunikace s programem vyhovuje a dává přednost soukromí a komfortu služby 24/7 a možnosti komunikace se systémem i v nočních hodinách. Počítač totiž nespí a tak nenarazíte na nevrlou reakci ve tři ráno. Hotel nemá ani poschovávané recepční po kancelářích, přesto ale vždy je možnost zavolat provoznímu, v případě problému, tyto hovory jsou výjimečné, neboť počítače dělají méně chyb než člověk.
Samozřejmě hotel musí využívat lidskou sílu, pokojské, údržba nebo doplnění kávy čaje a lednic na pokojích, dělají naši zaměstnanci.

Hotel v Hradci Králové je zaměřen na hosty, kteří nechtějí být rušeni dotazy personálu, co počítačovému systému řeknete je Vaše věc. Snídani si ovšem také musíte naservírovat sami, zase můžete posnídat třeba ve dvě ráno nebo v jedenáct v noci. Na pokojích je připraveno občerstvení po celý den a v lobby hotelu ovoce i malé jednotlivá balení občerstvení jako croisant nebo si vyrobíte sendvič.

Hotel je vybaven saunou a bio bazénem, které jsou volně k dispozici. Bazén má unikátní rakouskou technologii a v horkých dnech se lze osvěžit i tak posedět na zahradě s rozlohou tři hektary.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

12letý chlapec se při požáru bytu zachoval jako hrdina. Hasiči nechápou, jak se mu tohle povedlo! Dáme mu 10 000 palců nahoru?

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Sousedi si stěžovali na smrad, když po dlouhé době majitel vešel dovnitř, málem se pozvracel

Další články