Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !

5153
Sdílejte

Troubu vypneme. Dort necháme ještě 10 min. v troubě. Upečený vychladlou dort rozřízneme na 2 (případně na 3 díly). Natřeme horkým meruňkovým džemem, spojíme a necháme do druhého dne odpočívat.
Vrch dortu potřeme čokoládovou polevou, kterou připravíme z 10 dag čokolády a 5 dag másla rozpustíme ve vodní lázni. Nesmí přejít varem!

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články