Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !

1906
Sdílejte

Postup:

Cukr, máslo a žloutky utřeme do pěny, přidáme mírně rozpuštěnou čokoládu a zamícháme. Na závěr přidáme prosátou mouku, do které jsme zamíchali prášek do pečiva. Přimícháme nepříliš pevný sníh ze 6 bílků.

Dortovou formu (24 cm) nevymazává, vhodnější je pečící papír. Vkládá se pouze na dno nádoby. Do takto připravené dortové formy nalijeme směs a ve vyhřáté troubě pečeme 1 hod. při 180 stupních.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články