Čísla vám pomohou zhubnout.Opravdu to funguje !

2384
Sdílejte

Odborníci na výživu jednomyslně doporučují jíst správně. Ukazuje se však, že pomocí numerologie můžete zjistit, které produkty jsou pro vás nejvhodnější a které je lepší se zdržet.

Nalezením čísla své životní cesty a převzít kontrolu nad stravou podle jeho doporučení, můžete dosáhnout dobrých výsledků. S vhodným výběrem produktů se budete cítit lépe, zdravěji, krásněji a budete cítit nárůst síly a energie. Kromě toho se dokonce začnou otevírat talenty a zvýší se vaše pozitivní vlastnosti.

Pro určení čísla životní cesty je nutné sečíst všechna čísla data narození a přenést je na jednociferné číslo. Například datum narození je 17/17/1973: 1 + 7 + 1 + 0 + 1 + 9 + 7 + 3 = 29,2 + 9 = 11, 1 + 1 = 2. číslo životní cesty – 2.

Pokud je vaše číslo …

1 číslo Slunce. To znamená, že hledáte potraviny, které vám pomohou zbavit se pýchy. marnivost a egocentrismus a také dobití energií: citrony, pomeranče, data, mandarinky, zázvor, ječmen, tymián, med. rozinky, hřebíček, muškátový oříšek, šťovík, levandule, bobkový list. Zejména sledujte svůj jídelníček v lednu, říjnu a prosinci.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

5 NEJNEBEZPEČNĚJŠÍCH dní v březnu, během kterých by si měla všechna znamení dávat pozor…

Další články