Čísla vám pomohou zhubnout.Opravdu to funguje !

2424
Sdílejte

6 je počet Venuše. Neměli byste se přejídat. Špenát, petržel, všechny druhy fazolí, máta, meloun, jablka, granátová jablka, fíky, meruňky, broskve, mandle, vlašské ořechy, růžové listy, kakao. Zejména sledujte svou stravu v květnu. Říjen a listopad.

7 je počet Saturn. Dávejte přednost rostlinným potravinám: čekanka, hlávkový salát, zelí, lněná semínka, okurky, houby, šťovík, avokádo, hrozny, jablka, ananas, grapefruit, džusy všeho ovoce. Zejména sledujte svůj jídelníček v lednu, únoru, červenci a srpnu.

Pokračování na další straně

8 je počet Uranu. Zelená jablka, banány, angrešt, třešně, třešně, jahody, černý rybíz, broskve, hrušky, hrozny, mrkev, šalvěj, celer, špenát, ryby. Zejména sledujte svůj jídelníček v lednu, únoru, červenci a srpnu.

9 je počet Neptunů. Raději mořské plody. A také jedí česnek, cibuli, křen, zázvor, hořčici, pepř, pelyňku, šťávy z jakéhokoli ovoce. Zejména dávejte pozor na jídlo v dubnu, květnu, říjnu, listopadu.

Kolik stravy bylo vynalezeno za ta léta existence lidstva, se nepočítá. Mono-dieta, bez soli, bez bílkovin, „zelená“ atd. – všechny se odehrávají. Ale lékaři nikdy neunavují opakování: všechno je v moderování dobré. A ještě lépe – nechodit na dietu po dobu jednoho nebo dvou týdnů, pak se vraťte ke své obvyklé stravě, ale jednoduše sledujte kvalitu jídla konzumovaného každý den, podle toho doplňte stravu a dodržujte režim jídla. Pak bude vždy normální hmotnost!

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články