Čísla vám pomohou zhubnout.Opravdu to funguje !

2423
Sdílejte

2 je číslo měsíce. Jezte potraviny, které vám pomohou fyzicky i duchovně. Meloun, lněné semínko, čekanka, hlávkový salát, zelí, vodnice, okurky, olivový olej. Zejména sledujte svůj jídelníček v lednu, únoru a červenci.

3 je počet Marsu. Červená zelenina a ovoce, stejně jako horké koření jsou pro vás vhodné. Šalvěj, jahody, borůvky, broskve, třešně, třešně, jablka, angrešt, granátová jablka, ananas, hrozny, kalina, horský popel, fíky, chřest, řepa, olivy, rebarbora, máta, kopřiva, muškátový oříšek, hřebíček, mandle, ořechy. Zejména sledujte svůj jídelníček v únoru, červnu, září a prosinci.

4 je číslo rtuti. Jsi jeden z mála, který si může dovolit mít občerstvení na cestách, vzdát se tohoto zvyku. Ořechy, mrkev, pastinák, mořské řasy, petržel, kopr, koriandr, máta, estragon, kupena, šalvěj, špenát. Zejména sledujte svůj jídelníček v lednu, únoru, srpnu a září.

Pokračování na další straně

5 je číslo Jupiteru. Občerstvení je pro vás kontraindikováno, ale potřebujete dobře krmené, rozmanité jídlo. Ostružiny, černý rybíz, borůvky, maliny, třešně, ostružiny, vlašské ořechy, petržel, kmín, žampiony, mrkev, mořské řasy, pastinák, oves, lilek, řepa vás podpoří. Zejména sledujte svůj jídelníček v červnu, září a prosinci.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články