Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !

1904
Sdílejte

Potřebujeme:

(16 porcí, příprava 30 minut, pečení 60 minut)

korpus:

6 ks vajec

21 dg másla,

21 dg moučkového cukru,

21 dg čokolády na vaření,

16,5 dg hladké mouky

2 balíčky vanil. cukru,

1/2 balíčku prášku do pečiva,

Poleva:

10 dag čokolády na vaření (co nejkvalitnější)

5 dkg másla

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články