Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

1760
Sdílejte

Dá se maso konzervovat jinak než v mrazáku? Ano! Známe jeden způsob, který vám může usnadnit život.

Kuře připravené podle níže uvedeného receptu může být staré až 12 měsíců. Nejlepší je uchovávat v lednici. Později stačí uvařit brambory, připravit salát a prohřát maso.

Ingredience:
4 kg kuřecího masa (nejlépe stehna)
4 lžičky soli
Černý pepř
mletá paprika
4 lžíce octa
4 cibule
svazek petrželky

Postup:

Připravte si sklenice na maso, musí být čisté a opařené

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články