Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

2158
Sdílejte

Maso důkladně omyjte a osušte

Maso dáme do mísy, přidáme všechny suroviny kromě cibule a petrželky, důkladně promícháme

Recept pokračuje na další straně

Nakrájejte cibuli a nasekejte petržel

Na dno zavařovací sklenice dejte 3-4 plátky cibule a lžičku petrželky

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články