Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

1835
Sdílejte

Vložte maso pevně do nádoby

Navrch dejte také plátek cibule a trochu petrželky

Sklenice uzavřete, vložte do většího hrnce a přikryté vařte na středním plameni asi 5 hodin

Sklenice by měly být uzavřeny a po vychladnutí by se měl vytvořit rosol z masového tuku

Skladujte na chladném a tmavém místě po dobu maximálně 12 měsíců

zdroj : o2.pl

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články