Začal podzim. Sychravé počasí, mlžná rána a chlad nás vítá do nového dne. Dopřejte si k večeři talíř skvělé horké polévky. Vyzkoušejte recept na tuto lahodnou zelňačku. Zelí je chutná zelenina, která obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek. Uvařte si domácí poctivou zelňačku už dnes.
Kam dál?
- Nakládané zelí dle staročeského receptu z Moravy si musíte ihned uložit: Tenhle recept byl objeven po 114 letech zakopaný v zemi ve flašce od vína !
- Houby zasypala parmazánem a cibulí. Za 10 minut servírovala takové ragú, které nadchlo i tchýni!
- Na tento salát z červené řepy nedám dopustit. Je u nás celou zimu číslo jedna.Vitamíny a skvělá chuť, které nikdo neodolá !
- Oslnila návštěvu luxusní paštikou z kuřecích jater. Takovou delikatesu neseženete v žádném obchodě. Připravte si ji doma už dnes.