Nejpřesnější horoskop! Prozradí dost o tom, jaký chcete, aby byl váš vztah.

2249
Sdílejte

Panna – Lidé ve znamení Panny jsou chytří a pracovití. Potřebují někoho, kdo je bude ve všem podporovat. Největšího štěstí dosáhnou s partnerem, který bude vědět, kdy potřebujete pomoc, aniž by se vás ptát na to, jestli pomoc potřebujete. 

Váhy – Váhy jsou vždy spravedlivé a umí opravdu hluboce milovat, avšak při rozhodování dávají  přednost spíše svému mozku, než srdci. Potřebujete někoho, kdo vás bude milovat, bude ve vás vyvolávat neustále nové myšlenky a bude vás stále s radostí “poznávat”. Váha potřebuje ve svém životě rovnováhu. Nechtějí přehnaného milovníka ani bezcitného partnera. Potřebují někoho, kdo je bude milovat, ale s láskou to nebude přehánět. Někoho, kdo jim může nabídnout spoustu dobrodružství a někoho, kdo vnese do jejich života harmonii.

Štír – Pro štíra je prioritou důvěra. Potřebujete někoho, kdo vám bude důvěřovat a nebude žárlit. Stejně tak potřebujete někoho, u koho nebudete mít důvod žárlit. Někoho, kdo vás bude uznávat a zmírňovat vaše úzkosti. Zasloužíte si někoho, kdo bude respektovat vaše chyby a nebude vám je vyčítat. Také potřebujete vztah plný vášně!

Střelec – Ve svém vztahu potřebujete především vzrušení. Potřebujete někoho, kdo bude milovat dobrodružství a cestování, stejně jako vy. Střelci jsou neklidní, nezávislí a dobrodružní. Jsou společenští a dobří v udržování přátelství. Ve vztahové sféře je to pro ně těžší. Jsou otevření novým zkušenostem a chtějí svůj život žít naplno, takže je pro ně opravdu těžké se usadit. Ve svém životě potřebují někoho, s kým bude každý den zážitkem a ne stereotypem. Někoho, kdo ukojí jejich touhu po cestování a poznávání světa. Někoho, kdo do jejich života přinese pozitivní myšlenky a radost. 

Kozoroh – Rodina je pro vás všechno a potřebujete někoho, kdo bude brát vaši rodinu jako svou vlastní. Potřebujete partnera, který bude perfektně zapadat do vaší budoucnosti. Vaše láska je vždy intenzivní. Kozorozi bývají často tvrdohlaví a mají často tendenci vzdávat se někoho, na kom jim záleží. Potřebují někoho, kdo bude respektovat jejich potřeby. Někoho, kdo do jejich deštivých a temných dnů opět přinese slunce. Někoho, díky komu budou mít každý den lepší náladu.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články