Nejpřesnější horoskop! Prozradí dost o tom, jaký chcete, aby byl váš vztah.

2249
Sdílejte

Beran – Jako spontánní člověk potřebujete partnera, který vás vždy ve spontánnostech podpoří. Váš romantický život musí být aktivní, čerstvý a neustále se pohybovat kupředu, a tudíž váš partner musí vždycky čelit výzvě. Chtěli byste být první ve všem. Pracujete tvrdě, abyste získali to, co chcete. Proto, abyste získali lásku, kterou si zasloužíte, najděte někoho, kdo se nebojí vaší ohnivé povahy. 

Býk – Chcete někoho, kdo bude respektovat váš strach ze změny. Někoho, kdo bude stabilní a spolehlivý. Než se do partnera zamilujete, musí váš partner nejdříve dokázat, že je důvěryhodný a musí také projevit odpovědnost.  Přestože vaše znamení je reprezentováno tvrdým býkem, můžete se stydět, pokud jde o romantiku. Býka ovládá planeta Venuše (krása a láska). Býci mají pozitivní povahu a potřebují někoho, kdo se pozitivitě umí přizpůsobit.

Blíženci – Vaše neschopnost rozhodnout se je pro váš milostný život životně důležitá, protože potřebujete někoho, kdo by vás měl milovat navzdory špatným vašim rozhodovacím dovednostem. Chcete lásku, která má kořeny v podpoře a trpělivosti. Jste láskyplná osoba, která si váží stability. Potřebujete někoho, koho můžete hluboce milovat. Někoho, kdo bude dobrodružné povahy a bude respektovat vaše názory a změny, kterým budete procházet.

Rak – Jste extrémně loajální vůči těm, které milujete, ale máte strach lidem důvěřovat. Váš ideální vztah by měl být plný komunikace a důvěry. Raci jsou v nekonečné propasti emocí, myšlenek a vlastní představivosti. Mají ve zvyku všem přinášet štěstí. Tento zvyk je však často činí zranitelnými. Potřebujete někoho, komu můžete věřit. Někoho, kdo se nebude bát s vámi mluvit o všech svých problémech a bude vždy upřímný.

Lev – Lvi obvykle nemají problém s tím, získat lásku. Jsou často arogantní a tvrdohlaví. Avšak jsou to dobří milenci a milovníci. Když se zamilují, je pro ně partner tím nejdůležitějším. Lásku, kterou lev potřebuje, najde v loajálním milenci, který ho bude zbožňovat a věnovat mu dostatečnou pozornost. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články