Nejpřesnější horoskop! Prozradí dost o tom, jaký chcete, aby byl váš vztah.

2209
Sdílejte

Víte, jaká by měla být vaše životní láska?

Všichni lidé by chtěli občas lásku, ale málokdo se vlastně zamyslí nad tím, jaká by měla jeho životní láska být. A když už se nad tím zamyslí a ví přesně, jaká by měla být, málokdy ví, jestli přesně takovou lásku potřeboval. Co když naše životní láska má být vlastně úplně jiná, než ta, kterou si představujeme? Co když má mít vlastně úplně odlišné vlastnosti? Víme vůbec, co je pro nás nejlepší? Pokud neznáte odpověď na tyto otázky, mohl by vám pomoc tento článek, ve které jsou tyto otázky zodpovězeny na základě vašeho znamení zvěrokruhu. Stačí pouze, když své znamení najdete níže a přečtete si, co se u něj o vás píše.

Vodnář – Pokud jde o lásku, jste trochu komplikovaná osoba, protože vám vadí, že jste sám/sama, a přesto si vážíte své nezávislosti. Ideálním partnerem pro vás by byl někdo, kdo oceňuje vaši potřebu osobního prostoru, ale také někoho, kdo ví, že potřebujete extra dávku náklonnosti. Vodnáři chtějí najít podobné lidi, což jsou lidé, kteří mají hlubokou integritu, jsou intelektuální a čestní. V lásce mají také vysoké standardy a proto chvíli trvá, než se lásce plně otevřou a pustí si někoho k tělu.

Ryby – Hledáte velmi nekonvenční lásku, protože vaší prioritou je spíše váš umělecký smysl než fyzická náklonnost. Způsob, jakým musíte být milováni, je prostřednictvím podpory vašich výtvorů, takže potřebujete někoho, kdo miluje vaše umění a to, co děláte. Ryby jsou věčně kreativní a sladké povahy. Jsou zranitelné, přesto jsou nejdůstojnějším znamení zvěrokruhu a jsou schopné přizpůsobit se jakémukoli prostředí. Ryby si zaslouží někoho, kdo ví, jak člověka podpořit, přenést své sny ke skutečnosti a sdílet stejně soucitný pohled na život. 

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články