Jaká je vaše pokojová rostlina podle znamení horoskopu ? Při výběru si dávejte pozor !

1855
Sdílejte

Je možné, že nevěříte na horoskopy, ale i tak byste mohli vědět, která pokojová rostlina je právě ta vaše. Každé znamení má jinou květinu.

I když nevěříte na horoskopy a vztahy mezi člověkem a vesmírem, asi už jste si všimli, že některé pokojové rostliny jsou velice rozmarné, i když na péči většinou bývají zcela nenáročné. Tyto rostliny perfektně čistí vzduch v domácnosti a dodávají jí takovou zvláštní atmosféru, která by zcela určitě měla být v každém domě. Pro každé znamení zvěrokruhu máme tu ideální rostlinu.

Pro Berany je orchidej
Toto znamení potřebuje rostlinu, která je jako oni, soběstačná a krásná. Orchideje pro ně budou krásnými domácími společníky, a to i při minimální péči, protože na větší tohle znamení prostě nemá čas. Pokuste se vybrat místo, které bude chráněno před průvanem i zdroji umělého tepla. Přebytečná vlhkost této rostlině také škodí.


Pro Býky je skvělá tlustice
Tato rostlina je také známá jako strom peněz. Proto si ji s radostí pořizuje nejedna rodina, ale ona se nejlépe cítí ve společnosti Býka. Tlustice je extrémně odolná a velmi krásná, protože se větve zvláštně kroutí a listy vypadají vážně atraktivně. Strom peněz miluje dobré osvětlení a teplo, v létě ho můžete mít venku, ale v zimě ho schovejte dovnitř. Není nezbytně nutné ji moc často zalévat.

Pro Blížence je tillandsie
Tuto květinu dokáží ocenit jak amatéři, tak i profesionálové, protože má přibližně 500 odrůd a každá z nich je svým způsobem odlišná. A zrovna Blíženci si snadno vyberou odrůdu, která bude splňovat všechny jejich představy. Tyto rostliny nemají téměř žádný kořenový systém. Rostlina velmi miluje teplo a nesnáší průvan. Je dost důležité ji často zalévat.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články