Jaká je vaše pokojová rostlina podle znamení horoskopu ? Při výběru si dávejte pozor !

1855
Sdílejte

Pro Raky je toulcovka
Raci jsou zranitelní a vždy připraveni postarat se o své blízké. Je pro ně ideální rostlinou toulcovka, která je nenáročná, užitečná a velmi krásná. Bývá skutečnou ozdobou domu. Přizpůsobí se téměř jakýmkoliv podmínkám a je zvláště cenná pro svou činnost čistit vzduch. Ideální místo pro tuto květinu je úplně světlé a zároveň chráněné před přímým sluncem. Pro zalévání je skvělé použít vlažnou vodu.

Pro Lvy je fíkus
Lvi jsou známi tím, že jsou kreativní, milující luxusní a krásné věci a potřebují svěží rostliny, jako je například fíkus. Existuje opravdu obrovské množství odrůd, takže si každý Lev vybere. Stejně jako zástupci tohoto znamení, ani fíkusy nemají rádi drastické změny, takže je nejdůležitější vybrat, kam rostlinu umístíte.

Pro Panny je aloe
Panny jsou opravdu praktičtí lidé, kteří jsou připravení na jakékoliv překvapení. A právě proto si vybírají pro ně vhodné rostliny. Aloe je nádherný domácí sukulent, který se cítí skvěle jak v kuchyni, tak i v koupelně. Rostlina je velmi cenná, protože má opravdu mnoho užitečných vlastností, používá se v léčbě podráždění. Aloe miluje spoustu světla, takže ji položte ideálně na parapet.

Pro Váhy je skvělý takzvaný tchýnin jazyk
Tato rostlina je pro Váhy ideální, protože je vlastně úplně stejná, jako zástupci tohoto znamení. Je milována nejen pro svůj vzhled, ale také proto, že je považována za rekordmana mezi pokojovými rostliny, které produkují velké množství kyslíku. Rostlina miluje světlo, ale jakmile přijdou tropy, musí být zastíněna. Od května do září je potřeba hnojení rostliny.

Pokračování na další straně

Pro Štíry je palma
Štíři jsou ztělesněním násilné vášně, odhodlání a úžasné vnitřní síly. Palmy jsou skvělým doplňkem do každého interiéru. Je však opravdu důležité mít na paměti, že péče o tuto rostlinu vyžaduje systém. Tyto rostliny reagují negativně na příliš vysoké teploty a netolerují průvan.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články