Jaká je vaše pokojová rostlina podle znamení horoskopu ? Při výběru si dávejte pozor !

1854
Sdílejte

Pro Střelce je monstera
Střelci jsou nadšení, ušlechtilí, upřímní a optimističtí. A tato rostlina je schopná vytvořit atmosféru tropické džungle i v naprosto obyčejném bytě a stává se jeho hlavní ozdobou. Monstera miluje prostor, musíte zajistit, aby větvím a listům nic nepřekáželo. Rostlina je vlastně nenáročná, jen potřebuje časté zalévání.

Pro Kozorohy je kolopejka
Kozoroh je jedním z nejdisciplinovanějších znamení zvěrokruhu, který má také opravdu působivou zodpovědnost. Právě proto budou schopni postarat se o na první pohled nenáročnou, ale ve skutečnosti docela náročnou rostlinu, jako je právě kolopejka. Tato rostlina nemá příliš v lásce jasné světlo.

Pokračování na další straně

Pro Vodnáře je begonie
Žádné potíže nemohou překonat optimismus, který v sobě Vodnáři mají. Je pro ně jasná begonie, která je luxusní, ale poněkud neobvyklá květina s neobvyklým tvarem listů, které mají zvláštní barvu. Všechny begónie milují jasné světlo, ale v létě se doporučuje dávat je do stínu, aby se jemné listy nespálily.

Pro Ryby je zelenec
Zástupci tohoto romantického znamení žijí ve svém vlastním světě, který je bizarní, originální a šíleně zajímavý. Jejich náladu nejlépe odráží zelenec, což je rostlina, která se stejně jako oni dokáží přizpůsobit jakékoliv situaci. Tato květina je dokonalá a nenáročná ve všech ohledech.

Zdroj: Better Homes & Gardens

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články