Horoskop ZDRAVÍ na ČERVEN: Váhy čeká bouřlivý měsíc, Vodnáři pozor na hypertenzi!

1730
Sdílejte

Červen patří k nejkrásnějším měsícům roku. Máte smělé plány, chystáte se cestovat a trávit čas v přírodě? Podívejte se, co si pro vás připravily hvězdy a buďte připraveni na změny.

Beran 

Červen bude pro Berany v podstatě mírný, celkový vývoj událostí bude příznivý, ale tempo bude pomalé . Lidé narození ve znamení Berana se budou snažit zvýšit svůj intelekt a obrátit pozornost na svou osobnost. Ve druhé polovině měsíce hvězdy naznačují více cestování, možná půjde už o brzkou letní dovolenou.

Kariéra a finance vypadají být stabilní, dokonce by vám mohlo přát štěstí a v práci byste mohli získat zajímavou finanční odměnu.

Býk

Býci mají přátelskou povahu, dokážou si najít spoustu přátel, jsou vášniví, mají rádi krásu a zájem o studium hudby. Často cestují na vzdálená místa. Červen bude pro Býky průměrný, překážkám budou čelit při střetu se svým osudem a v oblasti kariéry. Nebudou se cítit moc šťastně a mohou se dostat do stresu.

Rozvoj v kariéře bude vyžadovat velké a vytrvalé úsilí, kariérní postup bude pomalý, ale stabilní. Co se týče financí, může přijít nečekaný zisk, ale následně i finanční ztráty.

V oblasti zdraví budou Býci pociťovat v červnu poruchy spánku . Může dojít k hádkám s těmi nejbližšími, ať už partnery, nebo sourozenci a to vzhledem k protichůdným názorům. Lapit vás může také chřipka.

Blíženci

Lidé narození v Blížencích se v červnu dočkají uznání a skvělých výsledků, což se odrazí i na výplatní pásce. Peníze však mohou získat i z jiných zdrojů.

V práci je čekají několik výzvy, což však může způsobit enormní stres a problémy související s nachlazením. Bolesti čekejte v ramenou, prohloubí se úzkost a pocit nejistoty. Problémy mohou nastat iv oblasti nečekaných finančních útrat a také ve vztazích.

Hvězdy vám radí, abyste se o sebe více starali, vaše životní tempo je šílené. Touha být neustále v dobré kondici může vést k nervovému zhroucení s následky jako je úbytek sil či nespavost. Na místě je i rozvíjení pozitivního myšlení, vyzkoušejte meditační cviky a uklidněte své emoce.

Rak

Raci mívají většinou dobrou náladu, rádi cestují a pyšní se dobrými rozhodovacími schopnostmi. Mají rádi zdlouhavé úkoly a v tvůrčích činnostech dělají zázraky. Zajímají se io okultní vědy.

V měsíci červen to ale nebude nic moc , takový průměr iv kariéře, i ve financích, i ve zdraví.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články