Horoskop ZDRAVÍ na ČERVEN: Váhy čeká bouřlivý měsíc, Vodnáři pozor na hypertenzi!

1760
Sdílejte

Důležité rodinné záležitosti raději posuňte , na jejich řešení není dobrá doba

Střelci by měli být v červnu docela fit , hvězdy jim v oblasti zdraví konečně přejí. Přidruží se také nadšení a štěstí, odvaha a rozhodnost.

Pozor je třeba si dát na jakékoli problémy týkající se jater , vyhýbejte se nadměrné konzumaci alkoholu a mastných jídel. Najděte si čas k relaxaci a své koníčky. Dostatek kvalitního spánku vám pomůže vyhnout se zdravotním problémům. Pokud trpíte sníženou imunitou a snadno podlehnete stresu, mohou se objevit také alergie a problémy s plícemi. Raději mějte po ruce antihistaminika.

Kozoroh

Kozorohové jsou ve svém přístupu ke všemu odhodláni a disciplinovaní. Jsou to workoholici, kteří své úkoly dokončí vždy včas. Jsou kreativní a mají chuť cestovat, v cizích zemích získávají uznání.

V červnu však může dojít ke snížení toku financí, což znamená, že budete muset méně odložit do sporkasky. Je však docela možné, že o své peníze přijdete i při cestování, tak si dávejte větší pozor.

V oblasti zdraví mohou nastat problémy se žaludkem jako důsledek nepravidelného stravování. Zdravotní problémy mohou nastat i s očima, objevit se mohou bolesti hlavy i infekce. Týkat se vás mohou také onemocnění kostí, kloubů a zubů. Do svého jídelníčku zařaďte potraviny bohaté na vápník a svou flexibilitu podpoříte cvičením. Nezapomeňte na relax, nejlépe v přírodě!

Vodnář

Vodnáři projevují zvýšený zájem o výzkum a mohou mít omezený počet přátel. Ale disponují vysokou inteligencí a tvůrčím myšlením.

V červnu by se měli zaměřit na zdraví a kariéru. Může dojít ik finanční ztrátě. V práci budou muset čelit několika výzvám s menším pracovním uspokojením.

Vodnáři, připravte si techniky na odbourání stresu, neklidu a úzkosti. K tomu se přidají bolesti zad a problémy se spánkem. Z nedostatku spánku vás může bolet hlava, dokonce vás může potrápit také vysoký krevní tlak.

Když přijdou horka, konzumujte méně živočišných tuků, základem vaší stravy by měly být mléčné výrobky, zelenina a ovoce. Vhodná je fyzická aktivita. Pokud jste dosud nesportovali, vhodné jsou procházky, které budete postupně prodlužovat.

Navzdory možným pracovním problémům si zachovejte jasné oddělení pracovního a soukromého života. Pokud jste ve vztahu, těšte se na romantické chvíle a překvapení od svého partnera.

Ryby

Lidé narození ve znamení Ryb jsou disciplinovaní, mají dobrou intuici, širší smýšlení a duchovní rysy. Více cestují a mají zájem o podnikání.

V práci budou Ryby v červnu čelit náročným výzvám ze strany nadřízených, celý se měsíc se ponese jako na housenkové dráze, něco se povede, něco ne. Někteří možná změní zaměstnání.

Kromě těchto pracovních problémů se objeví i nečekané výdaje v domácnosti a na šetření nezůstane prostor.

Zdravotní problémy se ohlásí v oblasti imunity, a to hlavně kvůli nedostatku sebedůvěry. Stres a neklid s oslabenou imunitou mohou vyústit v nemoc z nachlazení, objevit se může kašel či bolesti kloubů a nohou.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články