Horoskop ZDRAVÍ na ČERVEN: Váhy čeká bouřlivý měsíc, Vodnáři pozor na hypertenzi!

1758
Sdílejte

Někteří mohou očekávat změny v zaměstnání , v budování kariéry je třeba být opatrnější, v práci na vás bude vyvíjen větší tlak . Některé ale čekají velké pracovní výzvy.

Při cestování si dejte pozor na ztrátu peněz z nedbalosti , ale také na nehody při řízení. Problémy mohou nastat v partnerských vztazích právě kvůli práci. Spory mohou nastat i mezi ostatními členy rodiny.

Co se týče zdraví, Raci by měli v červnu více dbát na své oči a bolestivé zuby. V první polovině měsíce budete pociťovat neklid a mírnou agresivitu. Dávejte pozor, abyste neúmyslně citově nezranili důležité lidi ve svém životě. Energii raději nasměrujte do sportu. I zde však dávejte pozor na nesprávné pohyby, natažení svalů a případná podvrtnutí.

Lev

Lvi jsou ve své podstatě rychlí. Rozhodují se rychle a dělají to s grácií. I v práci jednají podle svých zásad, k výzvám přistupují s nadšením.

Červen je pro Lvy příznivý, ale problémy mohou nastat s životními partnery. Může dojít k jistým neúspěchům ve finančním procesu , ale výsledek bude vždy dobrý. Jako příznivé se ukazují i ​​všechny nové začátky , ať už jde o nový podnik, nebo manželství.

V kariéře vás čeká štěstí v podobě možného povýšení. V oblasti zdraví čeká Levov množství energie a entuziasmu , červen si budete užívat v dobrém zdraví bez větších zdravotních problémů. Pozor však na virová onemocnění.

Panna

Panny překypují analytickými schopnostmi a logikou. Díky nim dokážou celý život přijímat moudrá rozhodnutí. Tento měsíc ale bude pro vás průměrný. V oblasti kariéry a vztahů je to lepší než v oblasti zdraví a financí, kde to bude mírně skřípat. Nastat mohou problémy s trávením nebo bolesti hlavy se zaměřením na oční infekce. Projevit se mohou skryté nádory v těle , ale na poplach mohou bít i problémy s obezitou . V červnu se Pannám zvyšuje také riziko vzniku alergické rýmy.

V práci si dávejte pozor na konflikty s nadřízenými, určitě budete čelit pracovnímu tlaku. Když tento problém překonáte, máte šanci na dosažení úspěchu i zisku. Určitě se v červnu nevrhejte do nového podnikání a ani do nových partnerských vztahů. Oddech hledejte ve vaší oblíbené činnosti.

Váhy

Lidé narození ve znamení Vah se více zajímají o tvořivé věci, mají vášeň pro cestování, zájem o zábavu a zvelebování. Mají smysl pro humor a patřičně jej využívají. Ovšem mají i velký pocit nejistoty.

Nepodceňujte se a využijte své kreativní nápady , abyste se posunuli vpřed, trpělivost vám pomůže. Nedovolte jiným rozhodovat za vás.

V červnu by Váhy neměly mít žádné větší problémy s financemi, rodinou ani kariérou. Kamenem úrazu bude právě zdraví. Potrápí vás trávení, kožní problémy či stres. Objevit se může také alergie či chřipka.

V oblasti lásky prožijete možná nejbouřlivější měsíc v roce . Dávejte si pozor na náhlá, neočekávaná poblouznění, která vám přerostou přes hlavu.

Štír

Štíři jsou známí ráznou, impulzivní a mírně agresivní povahou. Rychle se rozhodují a drží se zažitých pravidel. Mají schopnost vycítit co je dobré a co špatné, intuice je jim blízká. Jsou zrozeni, aby dokázali čelit náročným situacím s lehkostí.

V červnu by měli Štíři zacházet s penězi opatrně, plánovat dopředu, protože hrozí finanční ztráty. V souvislosti s kariérou vás čeká náročné období. Podobně to bude i v osobním životě, kde hrozí hádky s partnerem.

V oblasti zdraví by to mohlo vypadat ideálně, pokud by vás netrápily bolesti ramen a kotníků . K tomu se přidá bolest hlavy, zažívací potíže a horší spánek. Objevit se mohou také problémy s močovým měchýřem či reprodukčním systémem. Ale možná jen je třeba tělo po zimě očistit, pomoci by mohly detoxikační nápoje. Další hrozbou pro zdraví je vnitřní disharmonie , více času byste měli trávit v přírodě.

Střelec

Lidé narození jako Střelci jsou systematičtí a mohou být duchovněji založeni. Zapojují se více do sportu a dosahují v něm skvělých výsledků. Jsou dominantními osobnostmi a v přístupu k jiným se mohou projevit jejich rysy egoismu.

V červnu se Střelcům bude dařit po finanční stránce, ale také v jejich duchovním růstu. Peníze nepřijdou rychle, ale postupně a je možné, že se tak postupně i rozkutálejí. Pokud jde o práci, může přijít nabídka ze zahraničí, šance budou i na zahájení nového podnikání či expanzi.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články