Velký horoskop na ZÁŘÍ : Kdo může čekat úspěch v práci a pro koho bude měsícem konfliktů ?

5959
Sdílejte

Pro která znamení bude devátý měsíc letošního roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Zjistěte to v horoskopu pro své znamení!

Na co se můžete těšit a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte ve svém horoskopu na měsíc září!

BERAN 

Návrat k rutině se ponese v duchu milostných dobrodružství. Jste odvážnější, a pokud přijde řeč na vztahy, necháváte všechny možnosti otevřené. Navazujete nová spojení s opačným pohlavím a máte šanci okouzlit energického človíčka. V pracovních záležitostech se vyvarujte ukvapených kroků. Kolem 16. září pozor na konfliktní situace. Snažte se jim zabránit, protože likvidovat následky nebude snadné.  

Býk   

Čerstvě zadaní Býci se v září proberou z milostného poblouznění. Nová známost nesplňuje vaše očekávání, nejspíš s vámi nejedná upřímně. Kolem 11. září může zklamání potkat i dlouholeté páry. O poznání lepší vyhlídky máte na pracovní půdě. Tam se vám daří snadno dosáhnout stanovených cílů. Merkur bude v první polovině měsíce zpomalovat vaše snažení, ale celkově si s výsledky nemusíte lámat hlavu.   

Blíženci   

Zrozenci Blíženců v září pouze září. Může za to láska, které se po prázdninové pauze nebývale daří. Pokud jste nezadaní, určitě se neskrývejte před společností. Kolem 12. máte šanci ulovit srdce úžasného protějšku. Naopak na pracovním poli uberte na temperamentu a snažte se věnovat úkolům co největší pozornost. Může totiž docházet k zásadním chybám, které by vás následně pobývaly od plnění termínů.   

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články