Velký horoskop na ZÁŘÍ : Kdo může čekat úspěch v práci a pro koho bude měsícem konfliktů ?

5973
Sdílejte

Pokračování na další straně

Váhy   

Přitažlivost Vah po celý měsíc stoupá a kolem 11. září máte možnost získat srdce vytouženého protějšku! Překonejte ostych a v milostném životě jděte vstříc svému štěstí. Ani v pracovní sféře vám nebude chybět sebevědomí. Jen se nechtějte přesadit na úkor kolegů. Buďte týmovým hráčem a nevyvolávejte konflikty. Všechny spory by se totiž obrátily proti vám. Od 23. se připravte na úbytek energie.  

Štír   

Zářijové známosti nikam nevedou. Rádi byste se ve vztazích posunuli, ale ze svého objevu jste za chvíli zklamáni. Soustřeďte se na jiné životní radosti, nepřízeň Afrodity nebude mít dlouhé trvání. Na pracovišti sršíte nápady a kolem 14. září přicházejí také lukrativní nabídky. Nová pracovní výzva s sebou přináší také vidinu tučnějšího zisku. S penězi ale zacházejte opatrně. Máte sklon příliš utrácet.   

Střelec   

Září přeje lásce. Zadání se duševně i fyzicky přibližují drahé polovičce, singles objeví ve své blízkosti výjimečnou osobu. Dotyčný člověk po vás dlouho pokukuje, ale potřebuje vybízet. Pracovní záležitosti po prázdninách nemohou naskočit do zajetých kolejí. Máte spoustu úkolů a nevíte, čemu se věnovat dříve. Také se dopouštíte častějších chyb. Díky změně time-managementu si nakonec poradíte.   

Pokračování na další straně

​Kozoroh   

Milí Kozorohové, nadcházející dny cvičí s vašimi náladami. Hlavně v soukromí máte tendenci jednat zprudka a dostáváte se do zbytečných konfliktů. Pokuste se krotit své emoce, abyste si nenadělali zbytečné nepřátele. Seznamování nechte po celé září u ledu, protože se s opačným pohlavím neumíte domluvit. V zaměstnání podáváte super výkony a navzdory svému rozladění dobře spolupracujete s ostatními kolegy.    

Vodnář   

Po prázdninách se cítíte naprosto blaženě. Daří se vám udržovat pohodový program, kdy si vyčleníte více času na přátele i své koníčky. Hlavně kolem 16. září žijete společensky. Vesmír slibuje dostatek parťáků na jakoukoli zábavu. Kvůli svému společenskému řádění se ale můžete dostávat do problémů s financemi. Utrácíte neuváženě a na důležité věci vám už prostředky nezbývají. Rychle to zastavte!   

Ryby   

Zadané Ryby se ve vztahu setkávají s nepochopením. Protějšek netoleruje odlišné názory a vy máte dojem, že vás neposlouchá. Vlivem retrográdního Merkuru je první polovina září plná neshod. Ani jeden nechcete ustoupit. V pracovních a úředních záležitostech se mohou objevovat nekalosti. Než něco podepíšete, dobře si to rozmyslete. Hvězdy radí šetřit síly, v poslední dekádě budete fyzicky vyčerpáni. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články