Meghanin astronomický honorář: Za jeden příspěvek na Instagramu shrábne nekřesťanskou sumu!

2237
Sdílejte

Bývalá vévodkyně kdysi žila Instagramem a fotky ze svého soukromého života přidávala jedna radost. Když se stala součástí královské rodiny, musela aplikaci odinstalovat a její soukromí bylo známo pouze z bulváru.

Před několika dny se však vše změnilo a Meghan oznamuje velký návrat na sociálních sítích!

Bývalí členové královské rodiny měli oficiální společný instagramový účet s názvem @sussexroyals během svého pobytu v Británii, aby oznámili své suverénní povinnosti. V té době měl 9 a půl miliónu sledujících. V roce 2020 však byla zrušena po opuštění Londýna.

Meghan, která se právě seznámila se svým blízkým na této sociální síti, se vrací do virtuální společnosti. Založila účet s názvem @meghan, jehož pravost byla potvrzena zdrojem velmi blízkým páru: „Ano, to je ona. Očekávejte oznámení velmi brzy. Vrací se.“ Informoval o tom britský portál.

Na svůj profilový obrázek přidala své oblíbené růžové pivoňky. Účet prozatím zívá prázdnotou, ale není pochyb o tom, že brzy uvidíme první příspěvek. Mimochodem, účet má již více než 80 tisíc sledujících.

Meghan poprvé oznámila, že plánuje návrat na sociální síť v loňském rozhovoru, kde řekla spisovatelce Allison P. Davis: „Chcete znát tajemství? Vracím se na Instagram.“ Další zdroj potvrdil zprávu: „Všichni v Hollywoodu mluví o opětovném spuštění jenž se blíží. Meghan se nikdy netajila tím, že se chce vrátit na Instagram.

Kam dál?

Dominika Gottová na mizině. Přišla o peníze z podpory pro nezaměstnané ! Nešťastná a ve finské pasti

Alena Schillerová se otevřeně podělila o jedno z nejnáročnějších období svého života – o těhotenství během studia a výchovu dvou dětí

Je to 10 let od doby, kdy si Iveta Bartošová sáhla na život. Poslední dny před smrtí : Samota, extrémní hubnutí a telefonát matce

Objevily se nepříjemné spekulace o králi Karlovi III. (75), který bojuje s rakovinou. Panovník je na tom o mnoho hůř, než by se mohlo zdát. Aktualizují se plány na pohřeb, zní z okolí paláce

Spekulace o nové partnerce Andreje Babiše po rozchodu s Monikou. Mluví se o tajemné zrzce, kterou zná už dlouho

Další články