Co vám předpovídá velký JARNÍ horoskop na rok 2020: Blíženci se projedou na kolotoči smyslných rozkoší, Panny sklátí deprese a smutek.

4299
Sdílejte

Hop a máme tu jaro! Začínají hřát teplé sluneční paprsky a příroda nasadila na stromy první pupeny. Sněženky s bledulemi dávno odkvetly a nastává čas pestrobarených květin. I ptáci začali o něco víc prozpěvovat. Pro zemědělce znamená jaro hodně práce na polích. Lidem však stále vládne nová nemoc s korunou na hlavě. Kdo ví, co bude dál? Prozradí nám to VELKÝ JARNÍ HOROSKOP? To se právě dozvíte.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berany čekají jen a jen změny. Dávejte pozor na svá rozhodnutí a pokud jste si jisti jejich správností, stůjte si za nimi. V zaměstnání se vám bude dařit velmi dobře. Vám současná domácí karanténa svědčí, protože zjistíte, co vám dělá opravdovou radost. Za svou píli bude odměněni i finančně. Stručně a jasně, budete za vodou.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Býci, vy rozhodně využijte možnosti sdílet své problémy s partnerem i přáteli na telefonu. Jsou tu pro vás a vy to dobře víte. Současný stav je těžký pro všechny a vy nejste sami. Ti, kdo jsou sami, lásku na jaře nehledejte. V zaměstnání panuje stabilní stav.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se mohou těšit na jaro plní vášně a lásky. Čekají vás jen a jen úspěchy. Pozor na pýchu, která předchází pád. Važte si všeho dobrého a to, co začnete, vždy dokončete. Vaše pozitivita nakazí i ostatní, kteří vás budou ochotně následovat. Čekají vás tajemství, která dají nový směr vašemu životu.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články